Bir İnceleme yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin cihetı aralık, yangın bapları çoklukla özel istila ve kapı menteşeleri üzere öteki yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

kaynağı değustalıktir]

Antrparantez, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Binalarda makul standartlarda vaziyet alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve yaradılıştanında tek cihetıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir yer da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan koca bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve henüz az tamir gerektirir.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Eski mimarilarda ve yangın merdiveni alanı elverişsiz olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına imkân vermektedir. 

Sertifikasız yangın kapıları da munis maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları midein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir alternatif sunar.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli bol ise buna destelı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek enseışını getirmektedir.

Bayağıda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Bu nedenle henüz ali bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma görevlisi sağlamaz ve bu nedenle Yangın Merdiveni Kapısı elan bağan bir fiyata sahiptir.

Kanatlar içinde müsait yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page