The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Baplarımızda aksesuar olarak ölçün ürkü bar, yaman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine gereğince kilitli sektör, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın bapsı; anatomi katkısızlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapıları özellikleri alakadar mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir başlangıçlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

You dirilik email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın bapları, yangın güvenliği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları için temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile ilişkin sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen dışarıya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

ve kontrolleri dokumalmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde bile buna son ayar nazarıitibar edilmektedir. Medyaya yansısemt ve yangın bapsı nedenli kişi kayıplarının olması bu konuya niye önem verilmesi gerektiğinin en önemli kanıtıdır.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Göksu Yangın Çıkış Kapısı Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval hileıyoruz.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari bünyesı başta yetişmek üzere kullanım amacına ve kullanan insan adetsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgeniş insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu hileışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page